Demo

Vic lliura una guia amb recomanacions pràctiques per ajudar en la gestió de les comunitats de veïns

El document és fruit del treball de l’Oficina Local d’Habitatge, el departament de Benestar i Família i el Servei de Mediació de l’Ajuntament de Vic i les mateixes comunitats

Les comunitats d’habitatge protegit en règim de lloguer del barri del Sucre ja compten amb una guia amb recomanacions pràctiques per ajudar a les persones que n’assumeixen la gestió en àmbits com l’organització i el funcionament, l’ús adequat dels habitatges i dels espais comuns, la gestió de la convivència i l’eficiència i els drets energètics. Tal com explica l’Ajuntament en una nota, Titi Roca, regidor d’Habitatge, ha estat l’encarregat de lliurar-les als diferents representants de les comunitats de veïns i veïnes.

El projecte s’ha treballat transversalment per l’Oficina Local d’Habitatge, el departament de Benestar i Família i el Servei de Mediació de l’Ajuntament de Vic conjuntament amb la participació activa de les diverses comunitats, “un element clau perquè el projecte tingui èxit i que s’ha tractat des de la inclusió, la convivència i la proximitat”, apunta el regidor Roca.

Per la seva banda, Sharon Mensah, representant d’una de les comunitats participants ha explicat la seva experiència amb el programa destacant-ne la seva utilitat per tancar temes que es tenien pendents. La tècnica d’acompanyament a les comunitats de l’Ajuntament de Vic, Gemma Sánchez, ha assenyalat que aquest projecte s’ampliaria a tres comunitats d’habitatge protegit en règim de lloguer situades a altres zones de la ciutat, a més de realitzar-se un seguiment amb aquelles que han completat la seva participació.


  • Inici
  • Premsa
  • Vic lliura una guia amb recomanacions pràctiques per ajudar en la gestió de les comunitats de veïns