Demo

Tallers i sessions de treball conjunt per abordar les necessitats de les comunitats de propietaris i veïns

El programa de l’Ajuntament de Vic, Veïnat+, ha estat reconegut recentment per la seva contribució a la innovació i bona governança local durant el període 2014-2018 pel Banc de Bones Pràctiques

L’Ajuntament de Vic segueix fomentant la participació per exposar, compartir i buscar solucions de manera conjunta als temes que preocupen a les comunitats de propietaris, propietàries, veïns i veïnes de Vic. Amb aquest objectiu s’han programat diverses sessions de treball i tallers que complementen l’edició de la guia de suport a les comunitats de propietaris i propietàries, que dona suport a dites comunitats en aspectes d’organització, funcionament i convivència.

Per tal de facilitar la participació, les sessions de treball seran gratuïtes i donaran resposta a les necessitats actuals, gràcies a l’experiència i la participació de persones referents de les diferent comunitats de propietaris i propietàries. A més, es posaran en comú temes d’interès i es compartiran preocupacions.

D’una banda, durant el mes de febrer es realitzaran dues sessions de formació adreçades específicament a les persones referents de les comunitats de veïns i veïnes d’habitatges de protecció oficial. El contingut de la primera sessió serà la documentació i la gestió econòmica i el de la segona, la convivència.

Per altra banda, el mes de març es realitzaran els tallers en què podran participar les persones referents de les comunitats de propietaris i propietàries de Vic. Aquests tallerstindran lloc al Centre Cívic de Can Pau Raba i s’han programat el dilluns 11 i el dimarts 12 de març de les 7 de la tarda a les 9 del vespre. La inscripció per participar-hi s’haurà de formalitzar abans del dijous 28 de febrer aquest enllaç o mitjançant el web Veïnat+, on es poden trobar totes les eines de suport a les comunitats de veïns i veïnes del municipi.


  • Inici
  • Noticies
  • Tallers i sessions de treball conjunt per abordar les necessitats de les comunitats de propietaris i veïns