Demo

Recursos

Recomana un recurs

Aquí podràs recomenar i compartir recuros com llibres, pel·lícules, obres de teatre…, relacionades amb el bon veïnatge i amb la bona convivéncia amb el veïns i veïnes de la ciutat de vic.

El teu recurs serà revisat per un usuari moderador. Moltes gràcies per la teva participació!La mida màxima del fitxer és de 30 MB.


D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer Participació ciutadana, responsabilitat de l’Ajuntament de Vic, amb la finalitat de recollir experiències positives en bon veïnatge i gestionar el contacte amb la ciutadania interessada. També podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals presencialment, mitjançant comunicació escrita amb la fotocòpia del DNI i la documentació complementària, si escau, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Carrer de la Ciutat, 1, o carrer del Virrei Avilés, 34, de Vic), o bé mitjançant el formulari electrònic que trobareu a l’apartat dels tràmits de l’Ajuntament: https://seuelectronica.vic.cat