Demo

Escriu la teva

Escriu la teva experiència

Aquí pots escriure l’experiència que vulguis compartir. Digue’ns a quin barri vius i a quin correu electrònic et podem localitzar en cas que tinguem algun dubte. Pensa un títol ben atractiu pel teu relat i explica’ns la teva història. Si et ve de gust, pots adjuntar-hi imatges, o enregistrar l’experiència en un vídeo breu, per no haver d’escriure-la.

La teva experiència serà revisada per un usuari moderador abans de ser publicada. Moltes gràcies per la teva participació!

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer Participació ciutadana, responsabilitat de l’Ajuntament de Vic, amb la finalitat de recollir experiències positives en bon veïnatge i gestionar el contacte amb la ciutadania interessada. També podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals presencialment, mitjançant comunicació escrita amb la fotocòpia del DNI i la documentació complementària, si escau, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Carrer de la Ciutat, 1, o carrer del Virrei Avilés, 34, de Vic), o bé mitjançant el formulari electrònic que trobareu a l’apartat dels tràmits de l’Ajuntament: https://seuelectronica.vic.cat